maandag 8 juli 2013

Stormloop




Zoals jullie weten is de winkel vorige week open gegaan. We waren best zenuwachtig. Hoe druk zou het worden en wat zouden de reacties zijn. Nou het was gigantisch. Vanaf maandag 7 uur tot en met zaterdag 16 uur was het druk. Althans met pieken, in de vroege ochtend de studenten dan even rust en dan de ‘normale’ klanten en dan nog de lunch met van alles en nog wat. Vooral de pastries (saucijzen, appelflappen, muffins enz.) gaan als een tierelier net als de koffie en belegde broodjes. Ze moeten nog wel wennen om ook het brood hier te halen en niet meer in de supermarkt, maar dat komt wel. Nu hopen dat het zo blijft, maar gezien de reacties ben ik daar niet bang voor.

Door al die drukte geen tijd gehad voor veel sociale activiteiten. Alleen zaterdag was de officiĆ«le opening van ‘Breadline plaza’. Wij maken hier samen met 4 andere winkels deel van uit. Zo zit er nu een opticien, kleding winkel, snackbar en ICS (communicatie, zeg maar copyshop). Na de ‘blessing’ van de pastoor kon de DJ van start. De kledingzaak had samen met de brillenzaak een modeshow georganiseerd. Erg leuk, van jonge kinderen tot volwassenen liepen mee. Voor en na die tijd was er gratis drinken en hebben we lekkere hapjes weggegeven. Dat wordt onder je vingers weggegrist, maar viel goed in de smaak en hierdoor vast weer nieuwe klanten bereikt.

Vandaag even water ingeslagen, want de eerste tropische storm is op komst. Daar maken ze zich hier niet zo’n zorgen om, maar voor mij is het gelijk een goede oefening voor als er echt een orkaan komt. Hierdoor is het weer ook heel veranderlijk. Zo schijnt de zon met een strak blauwe lucht en zo is het weer bewolkt en komt de regen met bakken uit de hemel. Vooral gisteren was dat heel raar.

Geniet allemaal van het mooie weer in Nederland. Ik lees veel over BBQ, zon en strand op facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten