dinsdag 26 maart 2013

Foto update maart


De afgelopen maand heb ik veel foto’s gemaakt die nog niet met jullie zijn gedeeld. Ik heb er even een verzameling van gemaakt. Je vindt ze hiernaast. Zo zitten er foto’s bij van de Tapas bij Tropics. Ja, de foto met de kat is gewoon goed getimed of het was geluk, maar leuk is die wel. Verder wat foto’s van de bouw, de ‘Lazo Ladies Night’. Natuurlijk ook de heerlijke paasstol op de foto samen met de broodhaantjes.

Verder staan er nog een paar natuurfoto’s op. Zo is ‘The Ladder’ goed te zien vanaf zee. Deze heb ik ook al een keer gelopen en toen verteld dat dit vroeger DE plaats was om aan land te komen. Nu is een stukje verder de haven. In de haven staat een hele grote herrie makende Generator om elektriciteit voor het eiland op te wekken. Geen pretje dus om de hele dag in de haven te zijn. Er zijn verschillende projecten bezig om dit te veranderen. Zo wordt er op een andere plek een nieuwe centrale gebouwd, die hopelijk door nieuwe technieken minder lawaai zal produceren en er is een project met windmolens. Dit zal echter nog wel wat tijd kosten (lees jaren) je kent Nederland in dit geval. Hier zijn ze er eigenlijk wel klaar voor. Ook is vanaf zee te zien dat er vaak een strak blauwe lucht is  met een wolk boven de berg. Dus zo is het in Windwardside of zelfs alleen op de top van de berg bewolkt terwijl in ‘The Bottom’ of de haven de zon volop schijnt.

'Miek Miek' bij Queens
Om af te sluiten staan er ook foto’s op van ‘Miek Miek’. Dit is een Latin American zangeres en saxofoniste die bij Queens kwam spelen. Hier heb ik wat korte danslessen gehad voor de Salsa en Merengue. De volgende keer weer verder. Na dit feest wat al om 17 uur begon nog naar de haven waar een ‘local’ feestje bezig was. Stel je een bar voor waar misschien 15-20 mensen binnen kunnen staan. De muziek lekker hard en buiten heel veel auto’s en bij de auto’s staan groepjes mensen, lopen kinderen rond en wordt door een klein deel gedanst. Gezellig hoor. De foto is niet scherp door het licht en bewegen, maar misschien is het wel te zien wat ik bedoel. Ook hier nog even een drankje gedaan en daarna maar weer naar huis. Heerlijk zo’n feestje op zaterdag, zodat je op zondag kan uitslapen. Dat was ook wel nodig zeg maar!

De komende week staat in het teken van verhuizen en stollen. Dus lekker bakken, inpakken om zelf te verhuizen en misschien (en dit zeg ik er uitdrukkelijk bij) aanstalten maken om over te huizen naar de nieuwe bakkerij!


2 opmerkingen:

  1. Heb je van deze ondergaande zon net zo'n mooi filmpje gemaakt als toen in Kijkduin...??!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was inderdaad ook wel nodig zeg maar.... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen